Mon Kooloor

Mon Kooloor

Πριν από λίγα χρόνια, ο Θοδωρής και ο Στάθης άνοιξαν ένα κουλουράδικο με σκοπό να στεγάσουν το πάθος και το μεράκι τους για την αρτοποιία. Αυτοαποκαλούνται αρτοποιοί με περηφάνεια. Πρώτα έμαθαν να παίζουν και να πλάθουν κουλούρια στο αρτοποιείο του πατέρα τους, όπως κι ο πατέρας τους στο αρτοποιείο του παππού τους, πάρα να μιλάνε. Το αλεύρι ήταν πάντα το συστατικό της ζωής τους. Το 2014 στην περιοχή του Ζωγράφου, γεννήθηκε ένα αλλιώτικο μαγαζί που το αγάπησε η τοπική κοινωνία αμέσως. Γρήγορα έγινε ένα στέκι όπου σέρβιρε ζεστά προϊόντα που μόλις είχαν ζυμωθεί και ψηθεί μπροστά σε όποιον έμπαινε μέσα. Οποιοσδήποτε επισκέπτης, λάμβανε μεταχείριση σπιτικής φιλοξενίας. Η επιτυχία ήρθε γρήγορα. Αυτή η τόσο αληθινή και γνήσια συνταγή ζητούσε να επεκταθεί.

Τα αδέλφια παρόλο που δεν ήταν επιχειρηματίες με την απρόσωπη σημασία του χαρακτηρισμού, εμπιστεύτηκαν σε φίλους και συνεργάτες να μεταδώσουν το όραμα τους. Σήμερα αυτό το όραμα συνεχίζει ανόθευτο. Ο Θοδωρής και ο Στάθης παρ’ όλη τους την καθιέρωση δεν άλλαξαν. Ακόμη σηκώνουν μανίκια και πλάθουν όπως άλλοτε, για μια νέα συνταγή ή επισκέπτονται τα καταστήματα της αλυσίδας με σκοπό να βοηθήσουν και να καθοδηγήσουν αν ζητηθεί. Η οικογένεια της Mon Kοοlοοr μεγαλώνει και υποδέχεται συνεργάτες με τις ίδιες αξίες και έχει παρουσία σε ολοένα και περισσότερες τοποθεσίες. Ένα πράγμα μένει όμως απαράλαχτο. Η αίσθηση που εισέπραττε κανείς μπαίνοντας μέσα σε εκείνο το πρώτο κατάστημα στου Ζωγράφου, συνεχίζει να υπάρχει οπουδήποτε συναντήσει κανείς την ταμπέλα μας.

Mon Kooloor

Όραμά μας

Να είμαστε στη συνείδηση των καταναλωτών το απόλυτο ποιοτικό και value for money healthy street food της χώρας για όλες τις ώρες της ημέρας. Με βαθιά γνώση του προϊόντος και αφοσίωση στην τέχνη του ζυμώματος, να προσφέρουμε γευστικές λύσεις γεννημένες από το παρελθόν και προσαρμοσμένες στο παρόν και μοναδική εμπειρία πελάτη σε κάθε επαφή του πελάτη με το brand μας.

Αποστολή μας

Να συμβάλουμε στη διάδοση της νεανικής επιχειρηματικότητας αλλά και στην καλλιέργεια μιας σύγχρονης επιχειρηματικής κουλτούρας. Να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της φιλοσοφίας ότι το νόστιμο snack μπορεί να είναι και υγιεινό.

Αξίες

Κοινωνική Και Περιβαλλοντική Ευαισθησία

Στις περιοχές που έχουμε την τύχη να έχουμε φυσική παρουσία έχουμε λάβει την συμπάθεια και υποστήριξη από τον κόσμο που μας επισκέπτεται. Κρίνουμε ότι είναι υποχρέωση μας να ανταποδώσουμε αυτήν την θετικότητα προσδίδοντας κι εμείς με την σειρά μας στην εκάστοτε τοπική αλλά και ευρύτερη κοινωνία. Με συλλογικές κινήσεις όπως χρήση ανακυκλώσιμων και βιοδιασπώμενων συσκευασιών αλλά και κάνοντας ενεργά ανακύκλωση σε όλα μας τα καταστήματα, ευελπιστούμε στο να ελαχιστοποιούμε το οικολογικό μας αποτύπωμα. Έχουμε υιοθετήσει μια στρατηγική μηδενικής σπατάλης τροφίμων που ενσαρκώνεται διαμέσου διάφορων κοινωφελών οργανισμών σε όλη την χώρα. Είμαστε ευσυνείδητοι και ευαίσθητοι και σε αρκετές περιπτώσεις υποστηρίζουμε οργανισμούς κάνοντας δωρεές και υποστηρίζοντας ευρύτερα κοινωνικά και πολιτιστικά οράματα. Δεν μένουμε μόνο σε αυτά. Είμαστε σε συνεχή αναζήτηση για το που μπορούμε να βοηθήσουμε με βάση τις δυνατότητες και την ισχύ μας και πάντοτε ανοικτοί σε νέες ιδέες και προτάσεις.